Bechamelsaus

Ingrediënten

  • 50 gr boter
  • 50 gr bloem
  • 300 ml volle melk
  • 300 ml bouillon
  • 50 gr pecorino romano
  • Nootmuskaat, zout en peper naar smaak

Bereiding

  1. Smelt de boter in een pan.
  2. Voeg de bloem toe en bak deze een paar minuten mee. Blijf roeren zodat het niet aanbakt.
  3. Voeg de melk en bouillon toe en roer het mengel met een garde.
  4. Laat de saus even pruttelen en voeg de parmezaanse kaas.
  5. Voeg naar smaak nootmuskaat, zout en peper toe.

Gemakkelijk én lekker eten?

Wanneer je wel van koken houdt, maar te weinig tijd hebt om recepten uit te zoeken en boodschappen te doen is de maaltijdbox een uitkomst.

Stel zelf je ideale maaltijdbox samen door te kiezen uit aantal personen, aantal dagen en dieetvoorkeuren. Super makkelijk én lekker!